Mentaltalk Logo
tirs. 30. maj 13.00 - 16.00
|
Altinget, Ny Kongensgade 10, København

Optakt til Mental Talk i Altingets Gård

Mental Talk er Danmarks nye folkemødeformat og største samlingssted for samtaler om mental sundhed. Mental Talk inviterer til optakt til deres folkemøde i Altingets gård, hvor de sætter fokus på vigtige temaer som unges mistrivsel, ensomhed og social bæredygtighed på arbejdspladsen.

Mental Talk har et formål med at åbne op for samtalen om emnet, og dermed gøre det lettere for folk at tale åbent og ærligt om det. Mental Talk ser en opgave i at bidrage til, at vi opbygger tillid til hinanden, og på den måde bidrage til at styrke samfundet som helhed. Det er vigtigt at anerkende de forskellige måder, som mennesker håndterer deres mentale sundhed på, og at forstå, at det ikke er den samme for alle. Det er afgørende at bryde tabu omkring mental sundhed, så der kan ske en positiv ændring og forbedring i samfundet.

Mental Talk inviterer til interviews, samtaler og debatter om disse vigtige temaer, og håber at I har lyst til at være med enten fysisk i Altingets gård eller online.

Om eventet

Værterne for dagen er Per Ørum, Ørum Advice, og Trine Jepsen, Trine Jepsen A/S. Det endelige program offentliggøres snarest.Hvis man ikke har mulighed for at opleve eventet live, så livestreamer vi fra kl. 13.00 – 15.00 på Altingets kanaler og på Mentaltalk.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.