Mentaltalk Logo

Vil du være
Frivillig under mental talk

Vores frivillige er grundstenen for at afholde Mental Talk. 
Vi er derfor helt afhængige af frivillige, der vil hjælpe med at få alt til at gå op i en højere enhed. Hvis du kunne tænke dig at være en del af et helt unikt fællesskab og have meningsfyldte sjove og lærerige opgaver, så kan du allerede nu blive en del af frivilligholdet til Mental Talk.

GI’ EN HÅND MED

Som frivillig kan du varetage mange forskelligartede opgaver. Du kan blandt andet være den smilende velkomstvært til arrangementer, den rare, men bestemte vagt, der sørger for, at antallet af gæster ikke overskrider det tilladte eller den, der sørger for at opvarte aktører og kunstnere. Du kan også hjælpe med at klargøre scener samt holde områder pæne og ryddelige.

Uanset din funktion vil du aldrig være alene – du vil altid have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad og drikke, så dine energidepoter bliver fyldt ligeså meget op som kulturdepoterne.

Mental Talk frivillig

Vil du være med til at gøre en forskel for
mental sundhed og sygdom?

Vi kan bruge din hjælp, om du blot har nogle timer eller en hel dag til rådighed og hvis vil du gerne engagere dig i de opgaver eller begivenheder, der finder sted i forbindelse med Mental Talk.

Vi kan bruge din hjælp, uanset om det er et par timer om aftenen foran din computer, eller om du har en formiddag, hvor du kan hjælpe med at afvikle en begivenhed.

Du har mulighed for at tilmelde dig en mailingliste, så du får besked pr. mail, når der er events eller opgaver, der mangler frivillige kræfter. Det er uforpligtende at tilmelde sig mailinglisten – og du kan tage stilling fra opgave til opgave, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv frivillig