Mentaltalk Logo
torsdag, 31 august
|
Bibliotek
16.00 -16.30

Anna Arendse Thorsen: Spørg mig om alt

Forfatter og debattør Anna Arendse Thorsen blev i starten af sine 20’ere et kendt ansigt i samfundsdebatten ved at stå frem i tv, radio og aviser og tale åbent om sit liv med diagnosen skizotypisk sindslidelse.

Hun vil fortælle om, hvad det har haft af betydning for hendes arbejdsliv, omgangskreds og hverdag at være ”præmie-patient”, når hele landet ved, at man fejler noget i hovedet.

Debattør, kulturformidler, foredragsholder, fast kulturpolitisk kommentator hos Kulturmonitor og forfatter til FILTERLØS (2018) og Din Største Fan (2022). Uddannet cand.scient.bibl.

Anna Arendse Thorsen debuterede i 2018 med Filterløs på forlaget Vild Maskine. Det er en ungdomsroman, der handler om gymnasieeleven Alma, der på ydersiden er en helt almindelig gymnasieelev, men indeni gemmer på en angstdiagnose og et ætsende savn til sin afdøde far.

Anna Arendse Thorsen er født i 1993 og har har flere gange gjort sig bemærket med debatindlæg i avisernes spalter, blandt andet det autofiktive indlæg Det er ikke min skyld, at jeg ryster i Politiken, hvor hun med sprogligt overskud og hudløs ærlighed fortæller om dét at leve med psykisk sygdom. Hun bor i København, hvor hun læser Informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns Universitet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.