Mentaltalk Logo
fredag, 1 september
|
Torvet
14.00 - 14.45

Fortællekoncert med Tina Wiberg: “Et liv med angst, PTSD og ADHD”

Tina Wiberg fremfører fortællekoncerter, hvor man vil opleve nærvær og et rum der skabes til eftertænksomhed med både stærke og relaterbare emner krydret med vestjysk humor. Publikum sammenligner hende kærligt med en kloning af Alberte Winding og Niels Hausgård.

Hun formår at komme ud over scenekanten med sine finurlige fortællinger og charmerende jyske dialekt, skabes der en helt særlig atmosfære. I 10 år har hun kæmpet med psyken og mærket, hvor svært det kan være at snakke om. I hendes stærke dansksprogede sange, berører hun flere vigtige emner, men på en tilpas afbalanceret måde.

Hun forsøger at gøre op med den jyske tendens som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.

På rekordtid er Tina Wiberg med hendes debutalbum og stærke personlige fortællekoncert på vej frem og har slået fast og vist at hun både kan nå de unge, de med modne samt det ældre publikum og at disse koncerter egner sig for alle for; “Alle kender vi til en mor, bror, ven eller kollega som har haft det svært og vil med denne koncert kunne relatere og finde et fællesskab.”

Musikambassadør for Headspace Danmark og ambassadør for Mental Talk.

Denne koncert er med hendes kvartet, bestående af Tina Wiberg på vokal, Ronni Buchard på guitar, Lasse Rydborg på bas og Pernille Hansen på kor.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.