Mentaltalk Logo
fredag, 1 september
|
Tinghuspladsen
11.45 - 12.30

Jeg er så syg i hovedet, at jeg næsten er normal!

Foredrag med Sara Hauge. Sara har en sygdom. Hun har faktisk flere. Diagnoserne er paranoid skizofreni, angst og spiseforstyrrelser. Sara har været i behandling siden 2008, så hun kender efterhånden godt til hele den psykiatriske verden. Det er ikke let at blive syg. Uanset hvad man fejler, vil der nok altid følge en tomhed, ensomhed og ulykkelighed med. Og det har Sara tænkt meget over.

Men Sara er også sjov og dygtig med ord. Hun er faktisk dobbelt danmarksmester og dobbelt københavnsmester i poetry slam. Ja, lige som alle andre, så er hun meget andet end sin sygdom.

Tabu, fordomme, ensomhed og selvstigmatisering har virkelig fanget Saras interesse. Kommunen og psykiatrien ligger hende på sinde. Og Saras sygdomsliv har hun arbejdet hårdt med at sætte ord på. Nu har hun taget alle sine monstre i hånden og skrevet foredraget “Jeg er så syg i hovedet, at jeg næsten er normal.”.

Her tager hun udgangspunkt i sin egen historie og blander spoken word og tanker omkring de nævnte temaer, til et foredrag fyldt med af energi og poesi.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.