Mentaltalk Logo
lørdag, 2 september
|
Tinghuspladsen
11.00 - 12.00

Clements hjørne om hvordan unge bedst kan håndtere mentale udfordringer

Clement taler med Mia Alfred Andersen, Maria Skjærven og Siff Holst om hvordan vi bedst kan få de unge til at håndtere deres mentale udfordringer.

Skal vi primært fokusere på at lytte til og engagere os med de unge, eller bør vi eksperimentere med avancerede teknologier og biohacking for at finde innovative løsninger?

Debatoplægget præsenterer to radikalt forskellige synspunkter, der udfordrer vores traditionelle tilgang til unges mentale sundhed. Hvad er vejen frem? Skal vi søge i den menneskelige forbindelse eller de teknologiske fremskridt?

Kom og vær med til at deltage i denne livlige debat og bidrage til at forme fremtiden for unges mentale trivsel.

Mia Alfred Andersen er socialrådgiver gennem 21 år og har arbejdet i 10 år i Kriminalforsorgen og med misbrugsbehandling. Selvstændig siden 2012 og nu ejer af Mental Styrke NU.

Maria Benedikte Skærven er ejer af virksomheden FutureScouts. Maria har tidligere været it-chef, samt været udviklingschef i bl.a. TDC. Maria er uddannet Cand.merc.dat og har været interesseret i teknologi siden hun var lille. Hun kodede da også sin første chatbot som 12-årig.

Siff Holst er forfatter, foredragsholder samt cand. scient. idræt, biologi og dans. Gymnasielærer gennem 22 år og selvstændig siden 2008 med firmaet Glædens Vitamin – Stabilt blodsukker.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.