Mentaltalk Logo
fredag, 1 september
|
Borgerscenen (Søndergade)
20.30 - 21.00

Stemningskoncert med Tina Wiberg

Tiden kan gå i stå – tiden kan spildes. Og tiden kan pludselig bare gå. Verden udenfor fortsætter, mens den her står stille. Den vestjyske sanger/sangskriver Tina Wiberg drager ud på landevejene og med sig har hun sit debutalbum “Stop Tiden.” Og som albumnavnet beskriver, er det lige præcis målet og budskabet, at man mærker efter.

Tina Wiberg fremfører fortællekoncerter, hvor man vil opleve nærvær og et rum der skabes til eftertænksomhed med både stærke og relaterbare emner krydret med vestjysk humor. Publikum sammenligner hende kærligt med en kloning af Alberte Winding og Niels Hausgård. Hun formår at komme ud over scenekanten med sine finurlige fortællinger og charmerende jyske dialekt, og der skabes en helt særlig atmosfære. 

I 10 år har hun kæmpet med psyken og mærket hvor svært det kan være at snakke om. I hendes stærke dansksprogede sange, berører hun flere vigtige emner, men på en tilpas afbalanceret måde. Hun forsøger at gøre op med den jyske tendens som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.

På rekordtid er Tina Wiberg med hendes debutalbum og stærke personlige fortællekoncert på vej frem og har slået fast og vist, at hun både kan nå de unge, de mere modne, samt det ældre publikum, og at disse koncerter egner sig for ALLE, for; “Alle kender vi til en mor, bror, ven eller kollega som har haft det svært og vil med denne koncert kunne relatere og finde et fællesskab.”

Tina Wiberg har fået en del omtale i aviser: Herning Folkeblad, Dit Videbæk, Ringkøbing Skjern Dagblad. Hun har desuden været med i en tv-udsendelse på TVMidtVest samt en radioafspilning i Radio Rkb. Hendes releasekoncert var udsolgt og havde en flot opbakning til hendes forårstour.

Med sig har hun sin trio i form af Ronni Buchard på guitar og Pernille Hansen på kor.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.