Mentaltalk Logo

NU TALER VI OM DET IGEN..

24/04/2023

VELKOMMEN TIL MENTAL TALK 2023!

2022 bød på over 300 events og 14.000 besøgende i Herning – Nu gentager vi succesen og håber du vil være med!

Mental Talk er et Folkemøde med fokus på Mental Sundhed, der blev afviklet med succes første gang i 2022 med ca. 14.000 besøgende i Herning. I 2023 gentages eventet med fokus på ensomhed, unges mistrivsel og kultur som lindring for mental sårbarhed. Der vil være stande fra relevante aktører, koncerter, konferencer, aktiviteter i naturen og meget mere. Målgruppen er både fagprofessionelle og den brede befolkning.  Social bæredygtighed og virksomhedernes samfundsansvar vil også være blandt fokuspunkterne. Vi ønsker med dette arrangement at skabe mere fokus på mental sundhed og social bæredygtighed.

BLIV MEDARRANGØR OG BIDRAG MED INSPIRATION OG VIDEN

I kan blive medarrangør og oprette jeres events fra 1. april og frem til 15. juli på MENTALTALK.DK. Du kan også tilmelde dig til én af de to store konferencer, der afholdes i MCH Herning Kongrescenter henholdsvis den 31. august og 1. september. Den første konference afholdes i samarbejde med Folkebevægelsen mod Ensomhed og den anden konference tager fat på én af tidens allervigtigste emner – unges mistrivsel. Den sidste folkemødedag står i kulturens tegn med masser af livsglæde, aktiviteter og Danmarks største fællesskab i Herning Midtby.

Vi er klar til at præsentere det samlede program for MENTAL TALK 2023 i starten af august.

Indtil vi slår dørene op for det fysiske arrangement, håber vi at du vil følge med på vores sociale medier og på MENTALTALK.DK

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.