Mentaltalk Logo

Per Ørum bliver direktør for Mental Talk 2023

18/08/2023

Folkemødet Mental Talk om Mental Sundhed har to uger før det afvikles for anden gang tilknyttet Per Ørum som direktør. Årsagen er, at Folkemødet der byder på over 200 events på tre dage, har nået et niveau, der kræver ekstra ledelse og erfaring.

Vi er meget glade for at Per Ørum har sagt ja til at engagere sig yderligere som frontfigur sammen med den øvrige ledelse. Per Ørum brænder for hele ideen bag Mental Talk, og har været med i planlægningen de seneste måneder. Derfor er vi sikre på, at vi sammen med Per har de bedste forudsætninger for at få gennemført et succesfuldt Mental Talk i Herning, udtaler Klaus Meiner, der sammen med Steen Jonassen har fostret ideen til Mental Talk.

Per Ørum driver til dagligt kommunikationsbureauet Ørum Advice, som har stor erfaring med at arrangere events og konferencer. De seneste to år har han bl.a. arrangeret events for kunder i forbindelse med Folkemødet på Bornholm.

Det er en meget stor udfordring, der venter. I Herning er vi kendt for at være gode til store events, så det forpligter. Mental Talk er verdens bedste idé. Det er nødvendigt og enormt meningsfyldt, at bryde tabuer om mental sundhed og facilitere de svære samtaler. Jeg glæder mig til at engagere mig yderligere i den dagsorden, og går meget ydmygt til opgaven med respekt for det store arbejde Klaus og Steen har lagt for dagen for at skabe dette vigtige event, siger Per Ørum

Folkemødet finder sted i Herning fra den 31. august til den 2. september med over 200 events og flere konferencer. Udover konferencer er der talks, koncerter, stand-up, aktiviteter af forskellig slags og arrangørerne forventer op mod 20.000 gæster i Herning.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med til at bryde tabuer – For NU taler vi om det.